Uitnodiging tweede ledenactiviteit - 01.03.2008

Submitted by webm on 28 January, 2008 - 19:38

De tweede ledenactiviteit van SenSe Vlaanderen komt eraan!

Ter herinnering, SenSe wil de senatoren & seniors van JCI Vlaanderen steeds activiteiten bieden die op drie pijlers steunen. Ten eerste willen we er voor zorgen dat je iets geleerd hebt. Daaraan willen wij telkens “passie” koppelen. En ‘last but not least’, willen wij zorgen dat er genoeg tijd en kans tot netwerken voorhanden blijft. Netwerken in de ruimste zin van het woord tot het nakeuvelen met vrienden, die we al lang niet meer gezien hebben, toe! Een belangrijk facet van onze activiteiten is dat ook de partners altijd automatisch mee uitgenodigd zijn.

Op onze volgende activiteit is Karel Dierick de centrale gast! Karel voorstellen is op zichzelf al een activiteit maar we vermelden graag zijn zeer succesvolle bedrijfsleiderschap (MINIFLAT), zijn engagementen in het voetbal (bestuurder bij SK Lierse, en de voetbalbond KBVB) en uiteraard zijn enorme bijdrage tot JCI op vele vlakken. Karel is één en al passie … van passie voor ondernemen, passie voor de aangename dingen des levens, passie voor sigaren, passie voor voetbal … tot passie voor JCI.

Datum: 1 maart 2008

Plaats: KBVB – Koninklijke Belgische Voetbal Bond – Houba De Strooper laan 145 te 1020 Brussel naast het Koning Boudewijn Stadion

Verloop van de dag:

09u30: Ontvangst met koffie en koffiekoek in het hoofdkantoor van de KBVB

10u00: Karel Dierick:"My story … een passie voor ondernemen en voetbal"

11u00: Verplaatsing naar Batibouw (5 min.) Receptie aangeboden door Miniflat en AVC

12u00: Vrij bezoek van Batibouw voor alle aanwezigen (alle aanwezigen krijgen een toegangskaart voor Batibouw ter waarde van 12 Euro)

Prijs: kleine bijdrage in de kosten van 10 Euro te betalen de dag zelf (in ruil ontvangt u koffie met koffiekoek, een hoogstaande activiteit, het verzorgde aperitief alsook een toegangskaart van Batibouw ter waarde van 12,00 Euro)

Graag hadden we jullie inschrijvingen en eventuele verontschuldigingen ontvangen tegen 15 februari 2008 via mail aan info@sense-vlaanderen.be.
Zo weten we wie al dan niet komt en kunnen we ook badges aanmaken om het netwerken makkelijker en aangenamer te maken!

Gelieve ook reeds het CONGRES JCI VLAANDEREN SENSE op 17 mei 2007 te Harelbeke in jullie agenda noteren!

Wij hopen jullie opnieuw in groten getale te mogen ontmoeten op 1 maart!